En doula koster ikke mere end en barnevogn og er en investering i en tryg start for hele familien.

Priser


Doulaforløb (2 x 2 timers fødselsforberedelse og kontinuerlig kontakt op til fødslen, assistance under hele fødslen og 2 timers efterfødselssamtale):
10.000,-

 

Fødselsfotografering:
4.000,-

Gravid eller nybagt familiefotografering:

2.000,-
 

2 timers personlig fødselsforberedelse:
800,-

 

Gravid efter behandling forløb (3 x 2 timer):
1.800,-

 

45. min. rebozo massage (graviditet/fødselsmodning/efterfødsel):
400,-

 

Efterfødselssamtale (2 timer):
800,-

 

Rabat gives til studerende, arbejdssøgende eller enlige mødre. Betaling kan ske i rater. 

Doulapakken


2 fødselsforberedende møder af 2 timers varighed.

Samtalerne tager udgangspunkt i jeres tanker og forventninger til fødsel og det at skulle være forældre. Vi gennemgår fødslen både fysiologisk og psykologisk med fokus på mestrings- og smertelindringsteknikker, der forbereder jer bedst muligt. 


Jeres personlige fødselshjælper fra start til slut.

Tæt kontakt, ro og ubegrænset støtte giver optimale rammer for en tryg og personlig fødsel. Jeg er på kald i perioden 2 uger op til og 2 uger efter jeres termin. Det betyder, at I kan tilkalde mig nårsomhelst på døgnet. Efter behov kommer jeg hjem til jer, når I melder om de første tegn på fødsel for at støtte jer og hjælpe med at modne kroppen til fødslen (rebozo massage/akupressur). Ellers mødes vi, når fødslen er igang. Hvadenten det er på hospital eller I skal føde hjemme. For at garantere jer kontinuerlig og tryg støtte til jeres fødsel, samarbejder med min doula-makker Mette fra At Føde. For selv en doula kan blive syg.1 efterfødselssamtale af ca. 2 timers varighed 

1-2 uger efter fødslen mødes vi igen for at gennemgå fødslen med afsæt i jeres oplevelser og fotos, jeg har taget af jeres fødselsrejse. Vi kommer også ind på, hvordan det opleves at være blevet forældre - herunder støtte til at få amningen på plads og andre behov. Mor får en dejlig efterfødselsrebozo massage for at "samle kroppen".

 

Efterfødselssamtale


2 timers fordybelse efter fødselsrejsen  

Var fødslen ikke som I havde forventet? Måske en uheldig oplevelse, I ikke helt har haft ro til eller mod på at se nærmere på? Måske har I bare brug for at få ro til at fordybe jer i detaljerne, så fødselsrejsen bliver en integreret del af jeres familiehistorie. Efterfødselssamtalen er for jer, der lige har født og jer som vil arbejde med en tidligere fødselsoplevelse. 

Igennem en grundig og nærværende samtale om jeres fødsel får I oplevelsen bearbejdet på en tryg måde og vil opleve at få frigivet energi og ressourcer til at være forældre.

Jeg er uddannet narrativ og løsningsfokuseret familieterapeut og kan arbejde med at I får bearbejdet traumer.

To timers personlig fødselsforberedelse

 

Jeg kommer hjem til jer privat og giver jer lige præcis den viden, der skal til, for at I føler jer parate til fødslen. 

I lærer om naturlige smertelindringsteknikker, som kan hjælpe jer igennem en fødsel. Far lærer at give rebozo-massage og bruge nogle helt enkle akupressur teknikker.

Hvis I har lyst, fotograferer jeg den fine mave eller jer som forventningsfulde forældre. 

Fødselsforberedelse - små hold


I et fortroligt fællesskab af max. 8 fødende kvinder lader vi os gensidigt inspirere af tanker og forestillinger om rejsen ind i fødeland. 

Vi arbejder helhedsorienteret med fødslens fysiologiske og psykologiske faser. I lærer om barnets vej igennem bækkenet og hvad I selv kan gøre for at hjælpe den lille på rette vej.

Igennem øvelser træner vi teknikker til naturlig lindring såvel som hensigtsmæssige fødestillinger og mentale strategier til at komme godt igennem fødslen. Vi skal selvfølgelig også arbejde med, hvordan man bruger sine personlige fødselshjælpere.

Har I individuelle forhold behov for vejledning, tager vi fat i det undervejs. Det kan være måder at skåne bækkenet i graviditet, særlige ting at være opmærksomme på i fødslen.

Det bliver garanteret kreativt, lærerigt og modner jer til fødslen.

Gravid efter fertilitetsbehandling


3 møder af 2 timers varighed.

Jeg er selv mor til to efter IVF behandling og ved derfor af erfaring, hvor meget det fylder at være gravid, når vejen dertil har været stenet. Første møde ligger i starten af jeres graviditet når I er blevet afsluttet på fertilitetsklinikken. Andet møde ligger ca. halvvejs i graviditeten. Sidste møde ligger når I nærmer jer fødslen. Formålet er, at I sammen får sat ord på de tanker og reaktioner, der følger af at være gravide efter fertilitetsbehandling. I får redskaber til at skabe en positiv fortælling om jeres vej til at blive gravide og snart forældre. Vi arbejder selvfølgelig også på at forberede jer grundigt til fødslen.